Ik ben afgestudeerd psycholoog/onderwijskundige, erkend coach, HR-professional en docent lichamelijke opvoeding. In het begin van mijn loopbaan maakte ik als assessment- en loopbaanpsycholoog veel gebruik van psychodiagnostische methoden. Gaandeweg ontdekte ik meer en meer de kracht van het gesprek: samen met mijn client op zoek naar innerlijke drijfveren, kwaliteiten en blokkades die een cruciale rol spelen bij succesvol functioneren.

Na een aantal jaren als gymdocent en beroepskeuzepsycholoog gewerkt te hebben, kwam ik in 1994 bij de TU Delft. Daar werkte ik gedurende 15 jaar, zowel centraal als bij de faculteiten Technische Natuurwetenschappen en Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Vanuit verschillende HR-functies (de laatste jaren als manager) heb ik ervaring en expertise opgebouwd op het brede terrein van personele en organisatievraagstukken. Ik ben coach, adviseur en trainer en heb ruime kennis en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid.

Collega’s en clienten kennen mij als een energieke, kritische en analytische gesprekspartner. Een scherp luisteraar en sensitief voor wat er bij de ander en bij de organisatie speelt. Men vindt mij open, direct, enthousiasmerend en overtuigend. Ik laat het niet bij constateren, maar ben pas tevreden als ‘nieuw’ gedrag ook in de praktijk wordt toegepast. Het gaat om bewegen!

Klik hier voor uitgebreid CV